Arkiv: Lördagshäng för Regnbågsfamiljer, 9 november

RFSL

Välkommen på lördagshäng tillsammans med andra regnbågsfamiljer och hbtq-personer med barn! Vi kommer att dansa lite disco, leka, fika och umgås. Det bjuds också på regnbågs-boktips 🌈 Lördagen den 9 november kl 13.00-15.00 ses vi i RFSL:s lokaler på Kungsgatan i centrala stan. Det finns hiss, handikapptoalett och skötbord i lokalerna.

Alla hbtq-personer med barn är välkomna. Inget medlemskap i RFSL krävs och det är kostnadsfritt, men hör gärna av dig per mejl om du vill komma så vet vi hur mycket fika som behövs (se mejladress nedan). Träffen arrangeras av RFSL Umeå.

RFSL Umeå ordnar regelbundet träffar för regnbågsfamiljer och hbtq-personer med barn där vi kan leka, skapa, sjunga, läsa och fika tillsammans. Som barn får du möjlighet att träffa andra barn som lever i familjer som liknar din och som vuxen kan du prata och umgås med andra. Till regnbågsfamiljer räknas alla familjer där en eller flera vuxna är homosexuella, bisexuella, transpersoner eller queera!

Träffarna ordnas av en liten grupp volontärer. Kan du tänka dig att hjälpa till med något kring träffarna? Hör i så fall dig till ovanstående mejladress.

Varmt välkomna!