Arkiv: Regnbågsbad

RFSL

Se hit badkrukor och storsimmare. Under sportlovet anordnar RFSL Umeås familjegrupp ett bad för regnbågsfamiljer där målet är att skapa ett tryggt och inkluderande bad. Vi tror på att fler ska kunna uppleva och vara på badhuset. Och få simma, leka och stoja i en välkomnade miljö.

Lördagen den 9 mars kl 10.30-12.30 ses vi på Hemgårdens bad, adress: Storgatan 22.
OBS! insläpp mellan 10.15 och 10.45.

Alla hbtq-personer med barn är välkomna. Inget medlemskap i RFSL krävs och det är kostnadsfritt. Badet finansieras genom stöd från Umeå kommun.

RFSL Umeå ordnar regelbundet träffar för regnbågsfamiljer och hbtq-personer med barn där vi kan leka, skapa, sjunga,
läsa och fika tillsammans. Som barn får du möjlighet att träffa andra barn som lever i familjer som liknar din och som vuxen kan du prata och umgås med andra. Till regnbågsfamiljer räknas alla familjer där en eller flera vuxna är homosexuella, bisexuella, transpersoner eller queera!

Varmt välkomna!

Praktisk information:
Under badet får du som besökare själv avgöra vilken avdelning du vill klä om och duscha på. Det kommer finnas såväl öppna och könsneutrala omklädningsrum som enskilda omklädnings- och duschrum.

Under badet kommer det finns skåp för förvaring av kläder men ta gärna med ett HÄNGLÅS om du vill kunna låsa in dem.

Du väljer själv vilka badkläder du använder, korta, långa heltäckande eller små. Men det är bra om de är av syntetmaterial och inte av bomull, eftersom det försvårar reningen av poolen.